dissabte, 19 de novembre del 2016

Concerts de Nadal 2016

Com cada any, a principis de desembre ens preparem pel Nadal, i comencem les notres cantades i concerts pels diferents espais de la nostra ciutat.

Aquí teniu el calendari de concerts pel proper desembre:
  • Dissabte 3 de desembre. 12h cantada conjunta de corals de l'entitat Terrassa Ciutat Coral al Raval de Montserrat. Ens trobarem totes les corals a les 11h directament al Raval de Montserrat per fer l'assaig conjunt.
  • Dimarts 13 de desembre, a la tarda. Cantada de nadales a l'escola d'educació especial l'Heura. Aquest dia els alumnes d'ESO de la Coral, no vindran a classe classe per la tarda i ens trobarem directament allà a les 15'30h, C/Ègara núm. 16. 
  • Dilluns 19 de desembre, Trobada de Corals de secundària de Terrassa, durant tot el matí. Els cantaires de la Coral, durant el matí, no aniran a classe a l'institut, i ens trobarem directament a les 8'30h a l'Auditori Municipal, Passatge Ernest Lluch, al darrera del Conservatori. A les 12'30h farem la cantada conjunta per part de totes les corals al Raval de Montserrat. La jornada finalitzarà aproximadament a les 13'30h. 
  • Dijous 22 de desmbre, cercavila pels diferents carrers de Terrassa i cantada popular davant de l'Ajuntament. Començarem la cercavila a les 16h a la Plaça de les Magnòlies i acabarem cantant nadales tots junts a les 18h davant de l'Ajuntament.
Us desitgem que pogueu gaudir molt de les cantades i concerts que es faran durant aquests dies a Terrassa ! Podeu consultar tota la programació en el següent enllaç: SonsDeNadal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada