dijous, 28 d’abril del 2011

Ja som a Menorca!!

La coral de l'IES Torre del Palau ja ha arribat a Menorca!!. Ara ens estem instal·lant a l'alberg Sa Vinyeta. El viatge ha anat molt bé, sense cap contratemps, i de moment estem gaudint d'un temps fantàstic.
Per aquells que esteu preocupats per les hores d'estudi, dir-vos que avui a les 12 hi ha establerta la primera franja de treball. Som tots conscients que aquest viatge és una mica més llarg del que era habitual i que molts dels membres de la coral tenen molta feina a fer, especialment els alumnes de 2n de Batxillerat.
Us mantindrem informats!!

3 comentaris:

  1. Quina il·lusió m'ha fet veure que us podrem seguir des del bloc. Ara aviso al altres pares i mares. A veure si s'animen i us poden enviar algun comentari.
    Disfruteu molt !!!!!
    Una abraçada.

    Assumpta (mare de la Queralt)

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies per la informació, Jordi!!! Els meus fills no han donat senyals de vida i per això s'agraeix molt el teu escrit!!! Esperem que tingueu bon temps i us ho passeu molt bé!!!!!
    Marta Pons

    ResponElimina
  3. Gràcies per dedicar una mica del teu temps a mantenir-nos informats. Espero que tot us vagi bé, que no tingueu cap contratemps greu i que us faci bon temps.
    Gràcies per continuar amb il·lusió.
    Cristina (mare de la camada Martínez Mata)

    ResponElimina