dimarts, 3 de maig del 2011

Dissabte 30 d'abril

El passat dissabte la Coral es va afegir espontàniament a la jornada de portes obertes dels jardins que envolten l'alberg-casa de colònies de Sa Vinyeta. Vam interpretar tres peces musicals i vam aprofitar l'ocasió per fer una mica de propaganda del concert que fèiem a la tarda a la parròquia de Maria Auxiliadora. Abans però van tenir una bona estona per treballar i estudiar.
A la tarda vam anar a fer una volta per Ciutadella. Van tenir una estoneta de temps lliure per vagarejar per ses voltes, la plaça de la catedral i Es Born. Havien d'anar en grups d'almenys 4 persones i els més joves ( els de primer i segon) havien d'anar amb algú dels més grans.
Ciutadella és molt polida i l'ambient és molt familiar i com dels pobles grans d'abans. Davant d'es Molí - que era a prop de l'església on actuàvem- sempre hi va haver ó mes professors de referència. I a l'hora acordada, com un clau, tots hi eren.
Després vam fer el concert on hi va haver una càlida acollida i bona comunicació amb el públic assistent. El públic assistent es va quedar bocabadat de les qualitats dels vostres fills i de la presentació molt dinàmica, així com del fet de tenir un repertori tant variat. A l'acabar ens van obsequiar amb un sopar amb entrepans, cocs amb tomàtiga per sucar, crestes de tonyina i fins i tot unes lioneses de crema -boníssimes- que es van encarregar de fer a casa seva unes 4 famílies de la comunitat. I com que no ens ho vam pas poder acabar, ens ho van donar. I contents per l'èxit de la cantada , tots cofois vam tornar cap a s'alberg. Quan passàvem davant les escales de sa catedral van tocar les 12 de la nit i tots ben disposats en fileres pertinents van cantar-li moltes felicitats a la Mariona ( de la camada dels Martínez Mata) que en feia 13. Per molts anys Mariona. I res més. Quan vam arribar a Sa Vineta, bonanit i tapa't.
I així més o menys va anar el dissabte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada